Followers

UNTUK TEMPAHAN :- *****ISI ORDER FORM or EMAIL KE shawlmall@gmail.com or WhatsApp/call/sms ke ieda 0173005383/0135210996/nad 0124902170 ******

Tuesday, June 14, 2011

PASHMINA SILK

Hari ni Ieda ada pashmina baru.... latest tau... baru sampai... PASHMINA SILK...


kalau ada yang minat kena cepat cz pashmina ni limited tau... ramai customer ckp cepat nye shawl dalam shawlmall ni habis.... kalau nak tau ieda jual borong so ramai le yg ambil dlm kuantiti yg banyak...... so memang cepat le stok ieda habis.... tapi ada yang tanya nape x restock... bukan x nak restock tapi shawl yg ieda jual banyak yang sekali masuk je... kadang2 x sempat nak sampai di pasaran luar dah habis.... tapi kebanyakan regular customer ieda memang dah faham sgt ... sebab tu le diorg ni sentiasa follow blog SHAWL MALL ni .... kalau nak tau ieda selalu update tau shawl2 baru....FOLLOW ME......

0 comments:

Post a Comment