Followers

UNTUK TEMPAHAN :- *****ISI ORDER FORM or EMAIL KE shawlmall@gmail.com or WhatsApp/call/sms ke ieda 0173005383/0135210996/nad 0124902170 ******

Thursday, June 16, 2011

TUDUNG ALA OGY DALAM AKADEMI FANTASIA



Ada regular customer i ni dari singapore yang memang x lepas le ikuti rancangan Akademi fantasia call i tanya ada ke jual tudung yg mcm k.ogy pakai.... i pun contact supplier cari sekali jumpa ... bila tengok dekat memang cantik sesuai dipakai dengan inner neck cover tu .... tp rama2 dlm gambar tu x de la ye he...he....
kalau ada yang minat cepat ye tudung ni limited juga.... now sorang je supplier yg i jumpa supply tudung ni.... material chiffon tau...



0 comments:

Post a Comment